Heeft u direct goede werknemers nodig?

  • Bent u direct op zoek naar professioneel en flexibel personeel? Wij bieden u de uitkomst! Als uitzendbureau gespecialiseerd in banen in de groenvoorziening en GWW hebben wij volop vacatures en personeel in ons bestand. Of het nu gaat om seizoenspieken op te vangen of andere bezettingsproblemen, wij bieden u altijd beschikbare uitzendkrachten uit de regio.
  • Wij hebben ons gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren, maar ook de werving en selectie van professioneel en flexibel personeel. De uitzendkrachten van Proflex Personeel kenmerken zich door een ruime ervaring  in de branches: groenvoorziening, hoveniers, boomverzorging, grond-, weg- en waterbouw, stratenmakers en sport en groen.

Wat kost een uitzendkracht?

Het uitzendtarief is afhankelijk van het uurloon van de medewerker. Het uurtarief is inclusief sociale lasten, werkgeversdeel en reserveringen. Optioneel kunnen wij u een uitzendtarief aanbieden inclusief reiskosten. 

Uitzendkrachten inhuren

Wilt u een uitzendkracht inhuren als extra ondersteuning voor tijdens een drukke periode of bij een grote opdracht? Wij leveren door heel Nederland uitzendkrachten aan landelijke en regionale bedrijven die voor een langere periode of tijdelijk op zoek zijn naar extra medewerkers.

Personeel nodig?

Bent u op zoek naar (tijdelijke) versterking of zoekt u met spoed een medewerker? Of wilt u meer informatie over uitzenden? Bel 085-045 00 40 of meld gratis uw vacature aan! Wij zoeken graag de beste kandidaten voor u.

Ja! Ik wil meer weten