Werken met een glimlach 

Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel, we gaan dan ook graag het gesprek aan. Zo brengen wij wervend en werkend Nederland samen! Doordat wij goed zorgen voor onze medewerkers, werken zij graag met en voor ons. Werken met een glimlach doe je dan ook bij en met Proflex Personeel!

 

Ben je op zoek naar werk, dan kom je vaak terecht in een doolhof van uitzendbureaus. Proflex Personeel onderscheidt zich door jou altijd op nummer 1 te zetten. Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk! Voor jou een baan vinden die volledig bij jou en je werkervaring past en die helemaal aan jouw wensen voldoet, daar maken wij ons graag hard voor. We hebben jarenlange ervaring in de groenvoorziening en in de grond-, weg- en waterbouw (GWW). Ons netwerk van opdrachtgevers door het hele land is hierdoor inmiddels enorm. Door erachter te komen naar wat voor baan jij precies op zoek bent, komen we erachter welke opdrachtgever goed bij je past.

Proflex Personeel: hét uitzendbureau voor banen in de groenvoorziening en grond-, weg- en waterbouw

Welkom bij Proflex Personeel! Onze Recruiters zijn dagelijks bezig met het vinden van mensen voor de juiste klus op het juiste moment én de juiste plek. Wij helpen kandidaten bij het vinden van een werkplek die helemaal bij hem/haar past én opdrachtgevers met het vinden van professionele medewerkers.

Naast uitzendbureau zijn wij gespecialiseerd in de groenvoorziening en GWW, zijn we ook een HR-partner voor het bieden van diensten en oplossingen in de vakgebieden uitzenden, payroll en werving en selectie. Wij geloven in een duurzame samenwerking tussen u als opdrachtgever, jij als medewerker en ons als uitzendbureau.

 • 2015

  Oprichting Proflex Personeel

 • 2016

  Uitbreiding van het team: Mark welkom!

 • 2017

  Aanschaf bedrijfsauto's

 • 2018

  Nieuw bedrijfspand

 • 2019

  Welkom nieuwe collega's: Shirley en Rianne!

 • 2020

  Nieuw bedrijfspand in Eindhoven 

 • 2021

  We breiden uit met collega: Ernestina welkom! 

In de media

Vrijdagochtend (21-06-2019) om 10:00 uur krijgen we onverwachts telefoon van RTL Nieuws. Dat we gebeld worden is alledaags, maar dat we gebeld worden door een landelijke televisiezender niet. Het gevolg van dit gesprek was dat we zaterdagavond (22-06-2019) op het RTL Nieuws van 19:30 uur verschenen. Collega Mark vertelde hierin meer over de zoektocht naar bestrijders voor de eikenprocessierups en hoe moeilijk deze bestrijders te vinden zijn. Ook schreef RTL een artikel op hun website waar wij een rol in hebben gespeeld.

 

Bekijk het item over de eikenprocessierups hiernaast en maak kennis met Proflex Personeel in actie!

Laatste nieuws

Blogs

Dit is… Lucas!
Algemeen – 25 Mar 2024 door Remco Buitenhuis
Dit is… Wilrik!
Algemeen – 15 Feb 2024 door Remco Buitenhuis
Werken met een bosmaaier
Algemeen – 30 May 2022

Ons team