Dit is… Lucas!

Algemeen – 25 Mar 2024 door Remco Buitenhuis

Lucas is sinds dit jaar werkzaam als accountmanager bij Proflex. Wanneer je als klant of kandidaat contact met ons opneemt, heb je een goede kans dat je Lucas aan de lijn krijgt. Tenminste, wanneer hij niet op werkbezoek is.

Binnen en buiten

Van het behandelen van sollicitaties en het afnemen van intakegesprekken tot het bezoeken van uitzendkrachten op hun werkplek. Het werk van Lucas als accountmanager is erg divers. Op én buiten het kantoor. “Het belangrijkste in mijn werk is dat het werk goed gebeurt en de kandidaat én ik tevreden zijn.”

Waardering

Natuurlijk is het uiteindelijke doel van Lucas om de kandidaat op de juiste plek te krijgen. “Het mooiste is wanneer ik vanuit de uitzendkracht de waardering terugkrijg omdat diegene een goede werkplek heeft gevonden. Je merkt dan hoe blij zij zijn met wat je voor ze hebt gedaan.”

Voldoening

Lucas haalt vaak voldoening uit zijn werk. “De werkdag is compleet wanneer ik mijn taken heb afgerond, maar vooral wanneer ik die dag weer nieuwe kandidaten blij heb kunnen maken. Wanneer ik ze blij heb kunnen maken met een baan of uitdaging waar hun passie ligt!”