Maak kennis met groenvoorziener: Amar!

07 Aug 2024 door Lauren Steggink

Amar, is inmiddels al meer dan 2 jaar werkzaam bij Proflex Personeel. Hij werkt ook al twee seizoenen bij Ploegmakers in Eindhoven. We hebben eerder ook al met hem gesproken over zijn werk in de groenvoorziening. Inmiddels zijn we al even verder en leek het ons tijd voor een update.

Twee jaar geleden besloot Amar een andere weg in te slaan. Na 6 jaar in de dakbedekking gewerkt te hebben, wilde hij graag het groen weer in. Hij had al eerder in de groenvoorziening gewerkt en miste de werkzaamheden. Uiteindelijk kwam Amar via Proflex bij Ploegmakers terecht, waar hij als medewerker groenvoorziening zijn passie weer helemaal heeft herontdekt. De overstap naar de groenvoorziening bleek precies wat hij zocht.

 

       

Een werkgever die bij je past

Amar heeft zijn plek helemaal gevonden bij Ploegmakers. Hij werkt als medewerker groenvoorziening samen met een mooi team van vriendelijke en goede collega’s. De groenvoorziening bij Ploegmakers bevalt hem uitstekend. Hij is blij met het vertrouwen dat zowel Proflex als Ploegmakers in hem stellen. Dit blijkt ook uit het feit dat hij tijdelijk een rol met meer verantwoordelijkheden vervult.

Geen dag is hetzelfde

Momenteel vervult Amar namelijk tijdelijk de rol van voorman op een gemeentelijk snoeiproject in Eindhoven. Naast zijn werkzaamheden als medewerker groenvoorziening, zoals het snoeien van bomen, het knippen van hagen met de heggenschaar, het verwijderen van onkruid en opruimwerkzaamheden, stuurt hij nu ook het team aan op het snoeiproject. Normaal gesproken werkt hij als medewerker groenvoorziening in het groenonderhoud van de gemeente Eindhoven.

Passie voor groen

Amar heeft van zijn passie voor het groen zijn werk kunnen maken. Hij kan elke dag zijn uitgebreide kennis van het groen toepassen. Het feit dat hij nu het groen in zijn eigen omgeving, Eindhoven, mag onderhouden maakt het werk extra bijzonder voor hem. 

De samenwerking met Proflex Personeel

“Bij Proflex zijn ze altijd open en eerlijk. Proflex is altijd bereikbaar wanneer je ze nodig hebt. En het personeel is heel vriendelijk!” — Amar | Medewerker groenvoorziening

Terugblik

We hebben eerder ook al gesproken met Amar. In de video vertelt hij over zijn werk als medewerker groenvoorziening.

Werken in de groenvoorziening

Ben jij op zoek naar een baan in het groen? Wil je net als Amar ook werken in Eindhoven als medewerker groenvoorziening? Bekijk onze vacature als medewerker groenvoorziening in Eindhoven.

Ben jij al een aantal jaar werkzaam in het groen? En heb je de ambitie om door te groeien naar de functie van voorman? Bekijk dan onze vacature als voorman in de groenvoorziening in Eindhoven.